Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NeoZis krijgt SEH-keurmerk

Mark van Dorresteijn
MI Consultancy heeft het keurmerk van de Stichting Nederlandse Triage Standaard ontvangen voor epd/zis-oplossing NeoZis. De Nederlandse Triage Standaard (NTS) is een nieuwe ketenstandaard voor triage binnen de acute zorg.
NeoZis krijgt SEH-keurmerk

De keten bestaat uit huisartsenposten, spoedeisende hulpafdelingen van ziekenhuizen en meldkamers ambulancezorg. De NTS moet de veiligheid en doelmatigheid van de triage verhogen. Het doel is één uniforme taal te gebruiken in de spoedketen waardoor de patiënt overal het beste wordt geholpen. De Stichting NTS is verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de uitrol van de ketenstandaard en het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek.

SEH

NeoZis SEH ondersteunt al jaren verschillende triagesystemen als Boston/ESI en MTS2. Inmiddels wordt ook de NTS ondersteund en mag MI Consultancy zich de eerste epd/zis-leverancier noemen die het keurmerk heeft ontvangen.

 

 

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.