Pagina niet gevonden
Sorry, we kunnen de pagina die je zoekt niet (meer) vinden.
Je kunt naar de (homepagina) gaan HOMEPAGINA

Onze laatste artikelen

Leiderschap
Audrey Van Schaik Bestuurder GGZ Rivierduinen

Audrey van Schaik: ‘Diversiteit aan de top opent deuren voor talent’

Een diverse top opent de toegang voor talent in organisaties. Dat stelt Audrey van Schaik. “Er wordt veel gesproken over hoe diversiteit de besluitvorming verbetert, maar je moet het als top ook laten zien”, zegt de bestuurder van GGZ Rivierduinen, die binnenkort spreekt op het congres Vrouwelijk Leiderschap.
Governance

De agenda van Jannie Riteco: ‘Wij willen door’

Nadenken over de toekomst was afgelopen week de rode draad in de agenda van Jannie Riteco, bestuurder van Zorggroep Almere. In Almere komt de vergrijzing weliswaar later op gang dan in de rest van Nederland, maar omdat de stad zo hard groeit, zijn de zorgen over de toegankelijkheid van de zorg niet minder
Financiën

‘Het gaat juist heel goed met de betaalbaarheid van curatieve zorg’

Hoogleraar Patrick Jeurissen merkt op dat Nederland in verhouding tot omliggende landen relatief weinig uitgeeft aan de curatieve zorg. Waar de Nederlandse zorg negatief in uitblinkt? Complexiteit!
Tech

Noordelijke provincies lanceren Zorgviewer voor regionale databeschikbaarheid

Huisartsen en ziekenhuizen in de drie noordelijke provincies kunnen vanaf vandaag elkaar gegevens inzien via de zogeheten Zorgviewer. Een grote sprong voorwaarts, zeggen de betrokken partijen, helemaal als straks ook de vvt en ggz zijn aangesloten.
Nieuwsbrief Abonneren