Home
 | Programma | Sprekers | Voor wie? |  Locatie | Inschrijven | 


Dr. Sjoerd de Blok MD PhD

 

Sjoerd de Blok is verbonden aan Nyenrode Business Universiteit als Managing Director Healthcare Programs. Daarnaast is hij (ad interim) CEO bij CASA Klinieken (Clinics). Sjoerd heeft ruime ervaring in de zorgsector en is van huis uit medisch specialist, gynaecoloog.

 

 

Theo van de Schepop

Theo heeft ruim 20 jaar ervaring, waarvan tien jaar vanuit een bestuurs-en directiepositie. Zijn expertise is: strategie en allianties in de zorg, verandermanagement, conflicthantering, organisatieontwikkeling, personeelsmanagement en het leiding geven aan organisaties die bestaan uit professionals. Sinds 2014 is Theo Managing Director Health care aan Nyenrode Business Universiteit. Zijn motto om veranderingen en innovatie aan te gaan is "Dromen, Denken, Durven, Doen en Doorzetten".

   

Jan Nekkers

Jan Nekkers is oprichter van Futureconsult. Zijn uitgangspunt is dat de toekomst onvoorspelbaar is, maar dat je wel degelijk zinvol over de toekomst kunt spreken. Jan studeerde politicologie aan de Universiteit van Nijmegen en Amsterdam. Hij was onder meer werkzaam als onderzoeker bij de Universiteit van Leiden, als stafmedewerker bij de Wiardi Beckman Stichting, als beleidsadviseur bij de PvdA en als organisatieadviseur. Van zijn hand zijn tal van publicaties verschenen over uiteenlopende onderwerpen. In april 2007 verscheen Jans praktische handboek over scenariotechniek "Wijzer In De Toekomst".
 

 

Prof. dr. Bob de Wit

Bob de Wit is verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit als Professor of Strategic Management, en is directeur van De Wit & Meyer Strategy Works te Rotterdam. Gespecialiseerd in strategieontwikkeling, onderzoek en consulting. Voorheen heeft hij twaalf jaar strategisch management gedoceerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij ook is gepromoveerd. Hij heeft talloze publicaties op zijn naam staan, de internationaal bekendste samen met Ron Meyer.
 

 

Theo Poiesz

Theo Poiesz is als hoogleraar Economische Psychologie en hoogleraar Healthcare Management (focus Marketing) verbonden aan TIAS en aan de universiteiten van Tilburg en Eindhoven. De zorg-leerstoel wordt gefinancierd door ActiZ. Eerder was hij hoogleraar Psychologie van de Reclame en hoogleraar Marketing, de beide laatste parttime. Hij is onderzoeker en (gast)docent geweest aan verschillende universiteiten in binnen- en buitenland. Poiesz schreef een achttal boeken, tientallen boekbijdragen en ruim honderd wetenschappelijke en professionele artikelen. Regelmatig treedt hij op als adviseur, coach en spreker. Hij was voorzitter van de Raad van Toezicht van GGZ Breburg van 2003 tot 2012.  
 

 

Prof. dr. Dennis Vink

Dennis Vink is als hoogleraar financiering en investeringen verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij is directeur van het Nyenrode Center for Finance en als visiting professor of finance verbonden aan universiteiten in Moskou en Kopenhagen. Hij is internationaal een veelgevraagd spreker, docent en adviseur op het terrein van financieel management.
 

 

Prof. dr. Frank Kwakman

Frank Kwakman is ondernemer, expert en veel gevraagd spreker op het gebied van professionele dienstverlening. Ondernemerschap vormt het sleutelwoord in zijn werk waarmee hij zowel externe als interne professionals aanspreekt.  Hij is zelf als ondernemer betrokken bij nieuwe business initiatieven en benut deze ervaring in zijn rol als coach en klankbord voor collega's. 
 

 

Fred Schoon

Fred Schoon heeft ruime ervaring als Hoofd Operational Excellence en Lean & Change management bij het healthcare bedrijf MSD. Daarvoor werkte hij vijftien jaar in diverse sales, marketing en general management functies. Schoon is Lean Master Black Belt en gecertificeerd Lean trainer. Sinds 2012 is hij Lean docent en Master trainer bij het Nyenrode Lean Institute.
 

 

Drs. Bas Blekkingh

Blekkingh heeft zijn opleiding genoten aan de Koninklijke Militaire Academie en mocht binnen de Landmacht leidinggevenden opleiden. In 1993 heeft hij een overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en is in 1996 begonnen met zijn eigen bedrijf. De missie van Authentiek leiderschap BV: het ontsluiten en verbinden van verborgen authentieke kracht, waardoor leiders en hun organisaties gelukkiger en succesvoller worden. Bas Blekkingh is veelgevraagd en zeer gewaardeerd spreker op dit gebied.
 

 

Lidwine Holtzer en Dana Wildeman

Lidwine Holtzer en Dana Wildeman zijn beiden partner van Authentiek Leiderschap B.V.  Binnen deze organisatie zijn zij werkzaam als coach en organisatieadviseur. Lidwine en Dana helpen de verborgen authentieke kracht van mensen, teams en organisaties te ontsluiten en verbinden. Waardoor klanten gelukkiger en succesvoller worden.
 

 

Drs. Jo Vincken

Jo Vincken is betrokken als business developer voor Executive Education & Organizational Development aan Nyenrode Business Universiteit. Hij is een veranderaar in hart en nieren. Daarnaast is hij programmamanager van de masterclass Verandermanagement aan Nyenrode Business Universiteit. 
 

 

Prof. dr. Ronald Jeurissen

Ronald Jeurissen is hoogleraar Bedrijfsethiek aan Nyenrode Business Universiteit en directeur van het European Institute of Business Ethics (EIBE). De bedrijfsethiek leerstoel aan Nyenrode is de oudste dergelijke stoel in Europa, opgericht in 1985. Ronald is lid van de Nyenrode Corporate Governance Institute en is hij een van de belangrijkste professoren in Nyenrodes Modulair Executive MBA-programma's.

 

 

Drs. Bas van der Mierden

Bas van der Mierden is directeur eigenaar van Prometheus Healthcare bv, een adviesbureau in de zorg. Prometheus Healthcare richt zich op de bekostiging en governance in de zorg vanuit zorgondernemerschap. Bas is verbonden aan Nyenrode Business Universiteit als docent en auteur van het boek 'Ziekenhuis ondernemen een illusie' wat in 2014 is uitgebracht en is al toe aan de tweede druk.
 

 

Bert Kersten

Prof. dr. Bert Kersten is hoogleraar Bedrijfsprocessen en ICT. Kersten doceert in diverse Executive MBA-opleidingen voor bedrijfsprocessen en IT op Nyenrode Business universiteit. Sinds 2008 is hij eigenaar van adviesbureau Kersten Perspectief Advies Inc. Daarnaast is hij directeur en partner bij de Fraud Detection Expertisecentrum, gepositioneerd op LIACS, Universiteit Leiden.