Home | Programma | Sprekers | Voor wie? | Locatie | Inschrijven 


Prof. dr. Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en honorary professor aan de Maastricht School of Management. Voorheen heeft hij twaalf jaar strategisch management gedoceerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij ook is gepromoveerd. Bob de Wit is oprichter en directeur van De Wit & Meyer Strategy Works, gespecialiseerd in strategieontwikkeling, onderzoek en consulting.Hij heeft talloze publicaties en boeken op zijn naam staan, de internationaal bekendste samen met Ron Meyer. Met name de boeken "Strategy; Proces, Content en Context" en "Strategy Synthesis" zijn zeer succesvol.
   

Dr. Jeroen van der Velden is Associate Professor Strategie alignment en codirecteur voor het Center voor strategie van Nyenrode Business Universiteit. Hij doceert daar op het gebied van Strategie en transformatie. Zijn interesse focust zich op de vraag hoe organisaties in een veranderende context het vermogen kunnen ontwikkelen om mee te bewegen.Als zelfstandig adviseur werkt hij voor grote en middelgrote organisaties in zowel de private als publieke sector. Hij participeerde in organisatieontwikkelingsprojecten bij onder meer de Belastingdienst, Veiligheidsregio Twente, Wageningen Universiteit, Heineken, ING en Lely. Daarin vormde het implementeren en realiseren van strategische ambities en samenwerkings-vraagstukken een steeds terugkerende component.

   
Drs. Barbara van Veen is oprichter en futurist van Leaders Against Routine BV. Daarnaast doet zij promotieonderzoek bij de TU Delft PhD naar toekomst bijziendheid van management teams: Hoe senior decision makers met al hun ervaring slim en snel over mogelijke gamechangers kunnen besluiten.
 

Prof. dr. Leonard Witkamp (1960) is bijzonder hoogleraar Telemedicine aan de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam (AMC-UvA). Deze leerstoel is ingesteld vanwege de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst.