Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuw smaaklaboratorium medische voeding Zwolle

De farmaceut Abbott Nederland is in Zwolle gestart met het opleiden van acht medewerkers tot expertproevers van medische voeding in het nieuwe smaaklaboratorium.
Nieuw smaaklaboratorium medische voeding Zwolle
Foto: Michel Boulogne

Als de medewerkers die vorige week zijn begonnen hun training hebben afgerond zal dit team met behulp van een wetenschappelijke methode de smaak en kwaliteit bewaken van de voedingsproducten die in Zwolle worden ontwikkeld en geproduceerd. De Abbott fabriek maakt meer dan dertig verschillende soorten medische voedingsproducten voor kinderen en volwassenen. Deze worden over de hele wereld gedistribueerd.

Of registreer u om te kunnen reageren.