Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

BovenIJ contracteert Imtech

Het BovenIJ ziekenhuis heeft een meerjarig groot onderhoudscontract met Imtech getekend. Waar voorheen opdrachten afzonderlijk werden verleend aan diverse bedrijven, is er nu gekozen voor één hoofdaannemer.
BovenIJ contracteert Imtech

Frans Smits, teamhoofd Inkoop van het BovenIJ: ‘Door de versnipperde contracten te bundelen hebben we meer samenhang kunnen realiseren. Het ziekenhuis kende een geschiedenis van verschillende leveranciers voor de gebouwgebonden installaties, zoals verwarming, luchtbehandeling en verlichting. Door alle onderhoud- en beheerswerkzaamheden nu samen te voegen, is  één hoofdaannemer geselecteerd die verantwoordelijk wordt voor alle onderhoudswerkzaamheden aan onze gebouwgebonden installaties. Naast het grote voordeel van het hebben van één aanspreekpunt hebben we hiermee ook een besparing gerealiseerd die we in kunnen zetten voor andere (zorg)doeleinden. Ook dat vinden wij een vorm van ‘zorg goed voor elkaar’.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.