Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Roomservice à la carte in Gelre Ziekenhuizen

Gelre Ziekenhuizen is op 18 februari een samenwerking aangegaan met het Roomservice à la carte-concept van Chef Martin
Roomservice à la carte in Gelre Ziekenhuizen

De invoering van het nieuwe maaltijdconcept betekent dat patiënten dagelijks, kort voordat zij gaan eten, vanaf een menukaart een keuze maken uit zestien gerechten. De gerechten variëren van Hollandse kost tot 'wereldgerechten'. Daarnaast is er een ruime keuze in dieetmaaltijden en maaltijden voor mensen met kauw- en slikproblemen. Arnold Zuidgeest, algemeen directeur Marfo/Chef Martin: 'Het is een impuls voor de gastvrijheidsbeleving. Wij weten inmiddels uit ervaring dat patiënten de grote keuzevrijheid zeer positief waarderen.'

Foto

  • Op 18 februari jongstleden hebben Gelre Ziekenhuizen en Marfo/Chef Martin hun samenwerking bekrachtigd met de ondertekening van een meerjarig contract. De handtekeningen werden gezet door de heren W.A.G. van Grimbergen (Directeur AOD) en A.A.M. Zuidgeest (Algemeen Directeur Marfo BV).

    Op 18 februari jongstleden hebben Gelre Ziekenhuizen en Marfo/Chef Martin hun samenwerking bekrachtigd met de ondertekening van een meerjarig contract. De handtekeningen werden gezet door de heren W.A.G. van Grimbergen (Directeur AOD) en A.A.M. Zuidgeest (Algemeen Directeur Marfo BV).

Of registreer u om te kunnen reageren.