Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Directeur Rode Kruis Ziekenhuis stapt op

Victor Krul bestuurder van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk stapt op. Hij is het niet eens over de financiële koers van het ziekenhuis.

Volgens de woordvoeder van het ziekenhuis is er geen sprake van een conflict, maar een verschil van mening: "Krul heeft hier zeven jaar met plezier gewerkt en gaat zich nu op de toekomst beraden. Soms is daar een aanleiding voor nodig". Krul blijft tot eind april in het ziekenhuis werkzaam om de lopende dossiers af te handelen.

Met het vertrek van Krul blijft Hans Vermeulen over als bestuurder van het Rode Kruis Ziekenhuis. Of het ziekenhuis de plaats van Krul in de raad van bestuur gaat opvullen is nog onduidelijk. (Zorgvisie - Hanneke Bruggeman)

Lees ook:

Directeur Arduin stapt op
Elsinga vertrekt met bonje bij Achmea
Raad van toezicht ziekenhuisgroep Twente stapt op
Thiadens gaat weg bij Martini

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.