Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Collectief ontslag bij Vierstroomzorgring

Vierstroomzorgring heeft collectief ontslag aangevraagd voor 80 fte. De zorginstelling voor thuiszorg, maatschappelijke dienstverlening, ouder- en kindzorg kampt met financiële problemen en gaat voor de zoveelste keer reorganiseren.
Collectief ontslag bij Vierstroomzorgring

Naar aanleiding van het nieuws heeft Abvakabo FNV een petitie opgesteld waarin wordt opgeroepen voor een goed sociaal plan. De bond schrijft: “Omdat er bij de vorige reorganisatie van Thuishulpen BV, onderdeel van Vierstroomzorgring, nooit een goed sociaal plan tot stand is gekomen, zijn bonden en werknemers bang dat er deze keer weer gedwongen ontslagen gaan vallen. Daarom bieden zij vrijdag, voorafgaande aan het overleg tussen werkgevers en bonden, een petitie aan om de werkgever aan te sporen goede afspraken te maken.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Vierstroom vermoedt subsidie voor Buurtzorg
Van den Oever wordt bestuurder bij Vierstroomzorgring
Vierstroom verliest 700 Wmo-klanten
Gemeenten breken met Vierstroomzorgring

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    HH

    Tja, wat moet je hier nu over zeggen. Illustratief voor grote organisaties die keer op keer grote koerswijzigingen doorvoeren

Of registreer u om te kunnen reageren.