Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Kliniek daagt UVIT voor rechter

Zorgverzekeraar UVIT mag niet zomaar het contract opzeggen met de Reinaert Kliniek, een Limburgse privékliniek met drie vestigingen. De kliniek heeft daarvoor woensdag gepleit tijdens een kort geding voor de rechtbank in Arnhem.
Kliniek daagt UVIT voor rechter

De Reinaert Kliniek biedt onder meer plastische chirurgie, orthopedie, chirurgie en gynaecologie. UVIT (Univé, VGZ, IZA en Trias), een van de grootste verzekeraars van Nederland, heeft begin dit jaar het contract met de kliniek opgezegd. Volgens de verzekeraar was de zorg te duur in verhouding met andere ziekenhuizen. De Limburgse kliniek zegt nu in het voortbestaan te worden bedreigd. (ANP)

Lees meer:

Edwin Velzel vertrekt als bestuursvoorzitter UVIT
ActiZ met UVIT in de clinxh vanwege failliete zorgbemiddelaar ATC
UVIT contracteert Duitse ziekenhuizen
Ziekenhuis Gorinchem wil samen met UVIT

Zorgvisie magazine

(Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.