Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Aanhoudingen voor fraude met zorggeld

De Inspectie SZW en de FIOD hebben dinsdag vijf verdachten aangehouden in een onderzoek naar fraude met persoonsgebonden budgetten en zorg in natura. De verdachten hebben vermoedelijk ten onrechte zorgbudgetten aangevraagd. Het onderzoek staat onder leiding van het Functioneel Parket.
Aanhoudingen voor fraude met zorggeld

De verdachten zijn twee mannen en drie vrouwen in de leeftijd van 32 tot 52 jaar. Ze komen uit Den Haag, Rijswijk en Nijmegen. Ze worden verdacht van valsheid in geschrift en witwassen. De Inspectie SZW en de FIOD hebben dinsdag diverse woningen en bedrijfspanden doorzocht. Daarbij zijn administratie en digitale gegevensdragers in beslag genomen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter/ Beeld ANP)

Lees meer:

Zorgdirecteur 2,5 jaar cel voor pgb-fraude
ZN lanceert Kenniscentrum Fraudebeheersing
OM eist 4 jaar cel tegen directrice Ansa wegens pgb-fraude
Aangifte pgb-fraude bij Kinderzorg Anders

Gerelateerde tags

2 reacties

Of registreer u om te kunnen reageren.