Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Achmea vergoedt behandelingen Spijkenisse Medisch Centrum

Het Spijkenisse Medisch Centrum heeft een akkoord bereikt met zorgverzekeraar Achmea over de vergoeding van zorg. Na het failliet van voorganger Ruwaard van Putten contracteren nu de twee grootste verzekeraars, Achmea en CZ, weer de zorgproducten van het ziekenhuis.
Achmea vergoedt behandelingen Spijkenisse Medisch Centrum

 

‘Met dit akkoord geeft nu ook Achmea aan dat zij vertrouwen heeft in de kwaliteit van zorg dat door het Spijkenisse Medisch Centrum geleverd wordt’, laat het ziekenhuis in een persbericht weten. Onderhandelingen met zorgverzekeraars VGZ, Menzis en Mutlizorg/ DSW vinden nog plaats.

Eén reactie

  • Alberts

    Stam plus t.

Of registreer u om te kunnen reageren.