Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

NZa onderzoekt toch declaraties Eindhovense internist

De NZa is een onderzoek gestart naar de declaraties van internist Marion Blonk van het Catharina Ziekenhuis. Het onderzoek loopt al sinds begin februari.
NZa onderzoekt toch declaraties Eindhovense internist
Foto: Stockxchng

In haar Kamerbrief van 5 maart ontkent minister Schippers nog meerdere malen dat er onderzoek wordt gedaan naar het declaratiegedrag van Blonk. Schippers zegt letterlijk "geen aanleiding te zien voor nader onderzoek door de NZa".

NZa

Een woordvoerder van de NZa laat weten al direct na publicaties in de Volkskrant een onderzoek te zijn begonnen. Dat kan de NZa op eigen initiatief doen als onafhankelijk toezichthouder: 'Wij willen weten hoe het precies is gelopen. De NZa heeft vragen gesteld aan het Catharinaziekenhuis omdat we zeker willen weten dat het declareren nu goed gaat.'

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • adje rem

    Bovenstaande is een voorbeeld van de voorbeeldige,transparante , (mis)communicatie , van twee onafhankelijke , elkaar tegensprekende , VET betaalde ,overheidsinstellingen , die onze ,o zo, transparante marktconforme zorg een marktconform prijskaartje van slechts 90 , negentig , miljard euro's bezorgen, en dan aan de MARKT vragen ........... hoe te bezuinigen ? ? ?

Of registreer u om te kunnen reageren.