Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Hoeveel knopen kost een dag verpleeghuiszorg?

Bekijk het filmpje van brancheorganisatie ActiZ over de kosten van verpleeghuiszorg.
Hoeveel knopen kost een dag verpleeghuiszorg?

Eerder dit jaar kwamen de kosten van verpleeghuiszorg onder vuur naar aanleiding van een onderzoek naar 'verspilling in de verpleeghuiszorg' van omroep MAX. Max-directeur Jan Slagter meende het te kunnen doen voor landelijk 1 miljard euro minder.

'Verpleeghuizen verspillen 1 miljard euro'

Ouderenzorg

In het dossier ouderenzorg draait het om langer thuis wonen, verpleeghuizen en gezond blijven.

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • Boers

    Laten we inderdaad verstandige keuzes maken met het beschikbare geld. In de video komen overhead en de hoge lidmaatschapskosten van Actiz niet voor. Ik zeg de eerste zo klein mogelijk houden en de tweede afschaffen. Misschien dat de wereld dan dit soort verschrikkelijke video's wordt bespaard.

Of registreer u om te kunnen reageren.