Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

ZN presenteert publieksversie inkoopbeleid

Zorgkantoren willen cliënten en cliëntenraden meer betrekken bij het zorginkoopbeleid voor de Wet langdurige zorg (Wlz) 2016. Om betrokkenheid te stimuleren is er een infographic gemaakt inclusief publieksversies van het inkoopbeleid.
ZN presenteert publieksversie inkoopbeleid
Foto: ANP - Roos Koole

De afbeelding maakt visueel welke stappen er zijn in het inkoopproces, wat zorgkantoren belangrijk vinden en waar cliëntenraden inspraak hebben. Dit wordt verder uitgelegd in een toelichtende tekst. De informatie is gemaakt in afstemming met cliëntenorganisaties NPCF, Iederin en LPGGz.

Publieksversies inkoopbeleid

Publieksversie zorginkoopbeleid Wlz 2016 verpleging en verzorging
Publieksversie zorginkoopbeleid Wlz 2016 geestelijke gezondheidszorg
Publieksversie zorginkoopbeleid Wlz 2016 gehandicaptenzorg

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.