Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Vierstroom Holding heet voortaan Fundis

Vierstroom Holding heet voortaan Fundis. Tot Fundis behoren merken als Vierstroom, Variant, Palet Welzijn, Avicen, ZorgBrug, PlusZorg, Ziso! en PlusZend.
Vierstroom Holding heet voortaan Fundis

Fundis is actief als aanbieder van verschillende diensten en zorgproducten voor chronisch zieken en kwetsbare ouderen in de regio's Zoetermeer, Midden Holland en West Utrecht. Fundis wordt geleid door een driehoofdige directie.Directievoorzitter is Jeroen van den Oever.Directeur Henk Woertman heeft finance en control als aandachtsgebied en Directeur Guido Blom marketing en innovatie. Fundis laat in een persverklaring weten dat de nieuwe holdingnaam niet zal leiden tot veranderingen voor cliënten, bewoners en patiënten. De bedrijven die hen ondersteunen veranderen immers niet van naam. De directies van deze bedrijven blijven eindverantwoordelijk voor hetgeen er binnen deze bedrijven gebeurt.

Holding
‘In de loop der jaren is het palet aan diensten uitgebreid’, schrijft Fundis. ‘ Naast het hoofdmerk Vierstroom worden inmiddels verschillende dienstenonder andere merknamen aangeboden. Er is een vergaande mate van decentralisatie van activiteiten doorgevoerd om goed voorbereid te zijn op grote toekomstige veranderingen in de sectoren wonen, welzijn en zorg. De ingezette decentralisatie heeft de directie doen besluiten de holding - waartoe alle verzelfstandigde bedrijfsonderdelen behoren - de naam Fundis te geven.’

Of registreer u om te kunnen reageren.