Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Congres: Dag van de Zorglogistiek

Carlton President , Maarssen
302 Algemeen, Zorgvisie

Details evenement

13 december 2012
09:00 uur
Carlton President , Maarssen
Reed Business Events
Vanaf 299,-

De wijzigingen die de komende tijd worden doorgevoerd in de manier  van zorgfinanciering, zullen de eisen aan kwaliteit en kostenbeheersing voor zorgaanbieders steeds verder verscherpen.  Dit in combinatie met de toename van de zorgvraag de komende jaren, maakt het noodzakelijk om zorgprocessen continu te verbeteren en te optimaliseren om zo goede en betaalbare zorg mogelijk te maken.

Dag van de Zorglogistiek
Innovatieve oplossingen op gebied van de patiëntenlogistiek kunnen de kosteneffectiviteit en de kwaliteit van zorg verbeteren. Optimalisatie van patiëntenlogistiek is dan ook voor elke zorgaanbieder een zeer urgent aandachtsgebied. Maar hoe pakt u dit aan binnen uw instelling? En wat werkt wel en wat werkt niet?  Op deze vragen en meer krijgt u antwoord tijdens de Dag van de Zorglogistiek van Zorgvisie.

Schrijf u in voor de Dag van de Zorglogistiek en u bent aan het einde van de dag op de hoogte van:

  • De praktische tools die kunnen zorgen voor een optimale patiëntenlogistiek binnen uw instelling.
  • Hoe u de methodieken voor een optimale patiëntenlogistiek in uw eigen organisatie kunt implementeren.
  • Hoe luchtvaartprocedures u kunnen helpen bij de optimalisatie van zorglogistiek.

U krijgt tips voor de ontwikkeling van zorgpaden en spreekt met collega’s over praktijkvoorbeelden. Kom naar de dag van de Zorglogistiek en ga naar huis met een stappenplan om te komen tot een optimale patiëntenlogistiek binnen uw instelling.