Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass: Veranderkunde in de zorg

Da Vinci Theater, Leusden
143 Algemeen

Details evenement

06 december 2012
09:30 uur
Da Vinci Theater, Leusden
Reed Business Events
Vanaf 599,-

Denkt u ook wel eens dat alles om u heen verandert? Hoe gaat u daar als zorgprofessional zorgvuldig mee om? Welke trends en ontwikkelingen zijn er op gebied van verander-management in de zorg? Hoe pakt u een verandering duurzaam en succesvol aan en welke veranderaanpak past bij u?

We veranderen iedere dag wel iets, meestel onbewust, omdat de verandering dichtbij de bekende weg blijft. Maar wat als er fundamenteel iets verandert en de organiseerprincipes wijzigen? Dan gaat het niet om de factoren, maar de actoren, om U! De uitkomst van de organisatieverandering is dan sterk afhankelijk van hoe u de verandering aanpakt.

Veranderkunde experts zoals Jaap Peters en Joop Swieringa geven u daar antwoord op tijdens deze masterclass Veranderkunde in de zorg. Ook zullen zij u begeleiden bij het maken van uw eigen veranderplan. 

Waarom deelnemen?

  • Actief aan de slag in kleine groepen met een case
  • Inzicht in dilemma's waar managers in zorg en welzijn tegenaan lopen
  • Professionele begeleiding bij het uitwerken van een case
  • U kunt direct met het geleerde aan de slag bij terugkomst in de eigen organisatie

Veranderen: Doen!
Doen daar gaat het om. In de ochtend krijgt u de theoretische basis en zullen inspirerende voorbeelden uit de praktijk ingaan op hun aanpak. ’s Middags gaan we aan de slag aan de hand van cases, die in kleine groepjes worden uitgewerkt. Met elkaar maakt u uw eigen veranderaanpak. Onze experts Jaap Peters, Joop Swieringa en Henk Hogeweg begeleiden u hierbij en zorgen er samen met u voor, dat het begin van de verandering wordt gemaakt.

Mis het niet! Een speciale masterclass voor zorgprofessionals vol theorie, inspiratie, praktijk én persoonlijk advies.