Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

COPD Ketenzorg - Samen sterk voor COPD

UMC Utrecht, Utrecht
190 Algemeen

Details evenement

31 oktober 2013
09:30 uur
UMC Utrecht, Utrecht
Julius Academy, UMC Utrecht
0887569257
195

Samen sterk voor COPD. Op veel verschillende manieren trachten professionals, managers, projectleiders, patiëntenorganisaties en zorgverzekeraars de zorg voor COPD patiënten te optimaliseren.

Hieronder en op onze website vindt u meer informatie over het congres, de brochure, het inschrijfformulier en de handleiding voor het indienen van een abstract.

Op 31 oktober 2013 vindt uitwisseling plaats over onderzoeksresultaten, innovatieve projecten en ervaringen met bestaande en voorgenomen beleidsmaatregelen. We brengen u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in COPD ketenzorg van de laatste twaalf maanden. Ook dit jaar vertrouwen wij erop u een mooi programma aan te kunnen bieden met lezingen van gewaardeerde nationale en internationale sprekers. Bent u geïnteresseerd in wat er speelt op het terrein van de ketenzorg voor COPD patiënten? Schrijf u dan in en neem kennis van de ontwikkelingen en goede voorbeelden.

Call for abstracts ‘presenteer uw project’, deadline 2 september 2013
Bent u in uw regio betrokken bij een ketenzorgprogramma voor COPD patiënten? Bent u bezig met internetzorg of zelfmanagement? Waarom is uw zorggroep zo succesvol? Wij bieden de mogelijkheid uw innovatie te presenteren. U kunt uw kennis, ervaring en creativiteit delen door een poster op te hangen. De 10 beste posters krijgen 2 minuten spreektijd tijdens het congres in een speciaal ingelaste sessie genaamd abstractpodium