Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

ECD-leveranciersmarkt

Amsterdam
656 Algemeen

Details evenement

04 oktober 2013
13:00 uur
Amsterdam
Furore
zorg@furore.com
(020) 346 71 71
Gratis

Na het succes van vorig jaar organiseert Furore ook dit jaar weer een tweede ECD-leveranciersmarkt. Op 4 oktober 2013 zijn onderstaande ECD-leveranciers, die samen meer dan 90% van de markt vertegenwoordigen, aanwezig om demonstraties en informatie over de ontwikkelingen van hun applicatie te geven.

Aanwezige leveranciers

Pink Roccade Healthcare
Nedap Healthcare
De Heer Software
Ecare
Adapcare
Gerimedica
Technology To Serve
UNIT4
VCD
Lable Care
Cormel IT

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via zorg@furore.com onder vermelding van ECD-leveranciersmarkt. Bezoekers zijn vertegenwoordigers van instellingen in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg, zoals directeuren, zorgmanagers, ECD-projectleiders, hoofden ICT en functioneel applicatiebeheerders.