Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Middagcongres ‘Participatie van mensen met een lichamelijke beperking’

Domus Medica, Utrecht
282 Algemeen

Details evenement

07 oktober 2013
Domus Medica, Utrecht
UWV
Gratis

Het UWV-congres Participatie van mensen met een lichamelijke beperking wil een bijdrage leveren aan de discussie over de veranderingen als gevolg van het Sociaal Akkoord en de Participatiewet. Wat betekent de nieuwe situatie voor de kansen van mensen met een lichamelijke beperking op de arbeidsmarkt? Wat zijn de gevolgen voor de indicatiestelling? En hoe waarborgen we een goede overdracht van taken? 

Deze en andere vragen komen aan de orde tijdens het middagcongres op 7 oktober in Domus Medica in Utrecht. Tijdens dit congres geven onder meer FNV-voorzitter Ton Heerts en professor Han Anema, hoogleraar arbeids- en verzekeringsgeneeskunde, hun visie op het onderwerp van de middag. Ook staatssecretaris Jetta Klijnsma wordt verwacht. Aansluitend kunnen bezoekers in vijf themasessies met elkaar en met deskundige sprekers in debat.