Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Zorgvastgoed Congres - Vastgoedstrategie voor Scheiden van wonen en zorg

Postillion Hotel, Bunnik
570 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

08 oktober 2013
09:30 uur
Postillion Hotel, Bunnik
Reed Business Events & Zorgvisie
0786253892
vanaf 349,- p.p.

Instellingen die te maken krijgen met de scheiding van wonen en zorg moeten hun vastgoedstrategie drastisch herzien en slim omgaan met de ruimte, de financiering en de bekostiging. Veel gebouwen moeten simpelweg gesloopt worden omdat hergebruik vaak niet mogelijk is. Geld voor herstructurering is er niet waardoor samenwerking met vastgoedpartijen noodzakelijk is. Hoever bent u binnen uw instelling?

Het Zorgvastgoedcongres
Tijdens het Zorgvastgoedcongres op 8 oktober 2013 geven sprekers vanuit verschillende invalshoeken hun visie op de toekomst van wonen en zorg. U krijgt antwoord op de vraag hoe uw instelling de toekomst tegemoet kan gaan en waar u op moet letten bij het bepalen van uw vastgoedstrategie.

Waarom mag u dit congres niet missen?

  • Door de aanpassing van de regels is het nog belangrijker om precies te weten wat er van u en uw instelling verwacht wordt. Wij geven u in één dag dit overzicht.
  • Deel ervaringen en praktijkvoorbeelden met vakgenoten vanuit de verschillende betrokken sectoren
  • Tijdens de lunch krijgt u de exclusieve mogelijkheid al uw vragen te stellen aan verschillende experts aan “spreekuur tafels” in de netwerkruimte

Dit is een congres waarbij alle actualiteiten aan bod komen. De impact voor de zorgsector is groot, dus mis deze dag niet.