Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

BOTSessie "Inkopen of Samenwerken"

Amsterdamsestraatweg 40, 3743 DT, Baarn
191 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie, Zorgvisie Academy

Details evenement

28 november 2013
15:30 uur
Amsterdamsestraatweg 40, 3743 DT, Baarn
Kirkman Company
088 40 40 400
Gratis

Organisatieadviesbureau Kirkman Company organiseert op donderdag 28 november een ‘Benen Op Tafel Sessie’ over het thema “Inkopen of Samenwerken?”. Een exclusieve bijeenkomst Speciaal voor alle directeuren en managers uit de bedrijfsvoering van grote zorgorganisaties met thema’s als shared services, HR, facility, ICT, finance, medische technologie, voeding en logistiek. Vanaf 15.30 uur ben je van harte welkom bij Kirkman Company op de Amsterdamsestraatweg 40 in Baarn. We starten om 16.00 uur met het programma. Een inspirerende bijeenkomst waarbij de volgende sprekers hun kennis en visie zullen delen op het gebied van sourcingbeslissingen,

  • Marc de Barse - Directeur Informatie en Organisatie ’s Heeren Loo over de innovatieve samenwerking bij de succesvolle implementatie van een nieuw cliëntsysteem
  • Jeroen Veldboer - Centrummanager bij Rijnstate over concrete ervaringen met sourcing binnen een groot ziekenhuis, zoals het uitbesteden van voeding en schoonmaak. Ook gaat Jeroen in op nieuwe samenwerkingsverbanden. 
  • Han HendriksPartner Kirkman Company & promovendus aan Nyenrode University over hoe ratio en emotie een rol spelen bij het nemen van de beste sourcingbeslissingen

Kom luisteren, leren en deel je ervaringen met anderen. De volgende zorgorganisaties hebben al toegezegd aanwezig te zijn: Medisch Centrum Alkmaar, ’s Heeren Loo, Rijnstate, Oogziekenhuis Rotterdam, HagaZiekenhuis en Maxima Medisch Centrum.

Graag nodigen wij je uit voor onze BOTSessie op donderdag 28 november van 16:00 uur tot 16:00 uur bij ons in Baarn. Wij zorgen voor de hapjes. Meld je aan door een email te sturen naar Nanya Burki of kijk voor meer informatie op onze website