Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Collegereeks Health Operations Management

t/m 04-12-2013 - Slot Zeist
183 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

13 november - 04 december 2013
15:30 uur
Slot Zeist
Zorgvisie
Zeist

Tijdens de collegereeks Health Operations Management worden al u vragen in 4 colleges beantwoord. De focus ligt daarbij niet op leuke theorieën, maar oppraktische toepasbaarheid. En niet alleen op het ontwikkelen van ideeën maar ook op het creëren van draagvlak. Voorop staat dat u concrete tools krijgt aangereikt om zelf succesvol een verandering binnen uw organisatie in gang te zetten.

  • College 1: Veranderprocessen in de zorg
  • College 2: Van strategie naar uitvoering en terug
  • College 3: Lean in de zorg
  • College 4: Procesoptimalisatie & financiële gevolgen

Met topsprekers zoals Jan Scheffer en Erwin van Geenen bieden wij u een unieke kans uw kennis te vergroten op het gebied van Health Operations Management. De sprekers zijn al vele jaren in verschillende functies actief in logistiek en veranderprocessen binnen de zorg. In functies zoals directeur bedrijfsvoering, innovatiemanager of projectleider is een ruime ervaring aanwezig met procesoptimalisatie en verandermanagement.

Met een geweldige combinatie van theoretische kennis, praktische toepassing en implementatie-ervaring kunt u echt aan de slag met het stroomlijnen van processen, waardoor kosten kunnen dalen met een toenemende patiënttevredenheid.