Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Het 4e Nationaal Congres 'De GGZ op z'n kop'

Amsterdam Arena, Amsterdam
273 Algemeen

Details evenement

07 november 2013
09:00 uur
Amsterdam Arena, Amsterdam
Mark Two Academy
info@marktwo.nl
033-4345730
€ 395,- per persoon (incl. congresmateriaal, koffie/thee, lunch, borrel & uitrijkaart Transferium)

Geachte collega,

Met genoegen kondigen wij de vierde editie aan van het Nationaal Congres 'De GGZ op z'n kop'. Het congres vindt plaats in de Amsterdam Arena op donderdag 7 november 2013.

Tijdens een interactief plenair en workshopprogramma worden actuele knelpunten en dilemma's bij de bedrijfsvoering in de geestelijke gezondheidszorg besproken door topdocenten en collega's uit het werkveld.

Uitgebreide programmainformatie over het 4e Nationaal Congres 'De GGZ op z'n kop' kunt u vinden op onze website marktwo.nl [http://www.marktwo.nl/cursusaanbod/de-ggz-op-zn-kop/700/] of in de programmafolder die u hieronder kunt downloaden:

Download hier de programmafolder: http://www.marktwo.nl/uploads/agenda/609.pdf
Download hier het aanmeldformulier: http://www.marktwo.nl/uploads/downloads/610.pdf

Voor wie is dit congres?

GGZ bestuurders, toezichthouders, directies, managers bedrijfsvoering, managers personele organisatie, managers ICT, managers training en opleiding en andere staffunctionarissen in GGZ instellingen, beleidsmedewerkers, psychiaters, GZ-psychologen, psychotherapeuten en overige beroepsbeoefenaren in de klinische en ambulante GGZ en jeugdzorg, leden van het platform ICT en Zorg, bestuurders en beleidsfunctionarissen bij gemeente, provincie en het Ministerie van VWS, Inspectie voor de Gezondheidszorg, Ministerie van Veiligheid en Justitie, zorgverzekeraars, banken en private equity fondsen, adviesorganisaties en andere (zorg)professionals in en rond de geestelijke gezondheidszorg.

Wij zien u graag op donderdag 7 november a.s. in Amsterdam.

Namens de programmacommissie,

Willeke Kristensen, cursusmanager Mark Two