Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

IBM BusinessConnect 2013

De Fabrique, Utrecht
181 Algemeen

Details evenement

13 november 2013
09:00 uur
De Fabrique, Utrecht
IBM
0611951557
Gratis

Technologie helpt organisaties denken in nieuwe mogelijkheden en is een onderwerp dat alle afdelingen raakt. Financieel specialisten, marketing- en sales, IT'ers, riskmanagers en andere businessprofessionals: ze zijn zich er allemaal van bewust dat technologische innovatie een belangrijke succesfactor voor hun organisatie is.

Op IBM BusinessConnect 2013 ontdekt u hoe uw organisatie technologie kan toepassen voor innovatie en groei – zonder te verzanden in de techniek. Gastsprekers, branche-experts en collega’s van andere vooruitstrevende organisaties bieden u cruciale inzichten en informatie, specifiek op uw vakgebied. Daarmee bent u in staat belangrijke strategische beslissingen te nemen. 

Benut de mogelijkheden van Big Data en Smarter Analytics. Herdefinieer zakendoen in het tijdperk van de Chief Customer Officer, met Smarter Commerce. En profiteer van de onstuitbare opkomst van Mobile en de groeiende rol van Social Business. Naast plenaire sessies biedt het event break-out sessies voor verschillende werkgebieden:

  • Finance en risk– Krijg realtime-inzicht in de cijfers, optimaliseer uw verslaglegging, voorspelling en planning, en minimaliseer risico’s en fraude.

  • Marketing– Speel in op het (toekomstige) gedrag en de behoeften van klanten, verdien geld met social media, en ontwikkel een effectieve mobile business-strategie.

  • Sales en customer service– Optimaliseer de klantcontacten met actuele informatie op ieder tijdstip en iedere locatie, en lever ook na verkoop de beste service.

  • Operations en supply chain– Stem de planning en operationele processen op elkaar af, werk beter samen in uw organisatie en de keten, en bedien klanten snel en effectief.

  • HR– Verhoog de productie, tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers, verbeter de samenwerking, en kom tot een succesvol beleid voor mobiel werken en ‘bring your own device’.

  • Overheid en zorg– Bespaar kosten, terwijl u voldoet aan de steeds strengere regelgeving en almaar hogere eisen van burgers en patiënten.

  • IT– Sla de brug tussen IT en de business, en help uw organisatie vooruit met nieuwe technologieën.