Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Isala Publieksacademie: lezing over straling

Theater Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle
219 Algemeen

Details evenement

11 november 2013
19:30 uur
Theater Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle
Isala
038-4247527
gratis

Isala organiseert al weer voor het derde jaar de Publieksacademie. Dit zijn laagdrempelige lezingen over zorgontwikkelingen, innovaties en onderzoek, verzorgd door artsen en medewerkers van Isala.

Op 11 november is het thema: straling. De sprekers van deze avond zijn: Miranda van ’t Veer-ten Kate, radioloog
Hester Arkies, chef de clinique nucleaire geneeskunde
Erwin Wiegman, radiotherapeut-oncoloog
Jorn van Dalen, klinisch fysicus
Alle sprekers zijn werkzaam bij Isala.

U heeft ze vast wel eens op foto’s gezien, de indrukwekkende apparaten in ziekenhuizen die met straling werken. Maar wat is straling eigenlijk? Waarom is deze vaak geavanceerde apparatuur zo belangrijk voor de behandeling van een patiënt? En hoe werk je op een veilige manier met deze ingewikkelde technieken? Tijdens de lezing van de Publieksacademie op 11 november a.s. vertellen onze artsen u graag meer over de wereld achter deze apparatuur.

De lezing is gratis toegankelijk en geschikt voor iedereen. Plaatsbewijzen zijn te reserveren bij het Bespreekbureau van Theater Odeon de Spiegel via telefoonnummer 038 - 428 8288.
Aan het eind van de tweede lezing heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers. In de pauze en na afloop is er gelegenheid om de sprekers te ontmoeten of andere medewerkers van het ziekenhuis.
Kijk voor meer informatie op www.isalapublieksacademie.nl