Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Roestvrij Innoveren

Centrum voor Revalidatie Beatrixoord, Haren (Gr)
312 Algemeen

Details evenement

09 november 2013
09:00 uur
Centrum voor Revalidatie Beatrixoord, Haren (Gr)
Centrum voor Revalidatie Beatrixoord
€150

De revalidatiezorg staat voor een grote uitdaging! Nieuwe zorgarrangementen, inzet van moderne technologie, andere rollen van professionals en slimme samenwerkingsvormen zijn nodig om bij maatschappelijke ontwikkelingen aan te blijven sluiten. Innoveren moet! Maar hoe?

In het event ‘Roestvrij Innoveren’ dagen friskijkers, dwarsdenkers en pioniers u uit om buiten gebaande paden te denken. In debatsessies en workshops verkent u met andere belanghebbenden hoe de revalidatiezorg een innovatieve slag kan maken over muren van kennis-, onderwijs- en zorginstellingen heen. Verbindingen worden gelegd waar zaken voorheen onsamenhangend leken. Kansrijke concepten en werkvormen die inbreken in bestaande manieren van denken, werken, onderzoeken en organiseren worden aangedragen. U maakt kennis met nieuwe technologische toepassingen en met de valkuilen die innoveren met zich meebrengt.

U bent welkom
Bestuurders, beleidsmedewerkers, ondernemers, artsen, therapeuten, onderzoekers, docenten, zorgvragers, zorgverleners en andere belanghebbenden, u bent zaterdag 9 november 2013 van harte welkom bij Roestvrij Innoveren in locatie Beatrixoord in Haren. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  mw. dr. Ant Lettinga, a.t.lettinga@cvr.umcg.nl , onderzoekscoördinator van het UMCG Centrum voor Revalidatie.