Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Clinical Management Workshop

Huis de Salentein, Nijkerk
214 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

22 januari 2013
16:00 uur
Huis de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
+31 (0)346 57 49 42
295

‘Poor safety frankly means nothing else than a lack of leadership’ (topman Peter Voser van Shell). Incidenten, zoals laatst in het Ruwaard van Putten ziekenhuis, zorgen voor veel publieke onrust en media aandacht. Patiëntveiligheid is een actueel punt op de agenda in de gezondheidszorg. De manier waarop binnen een ziekenhuis safeguards zijn ingebouwd, is bepalend voor het managen van patiëntveiligheid. The Decision Institute organiseert een workshop om te leren van de nieuwste internationale inzichten rond dit onderwerp en om inzichten onderling te delen. De workshop vindt plaats  aan de hand van een Harvard Business Case in een interactieve open setting onder leiding van Prof. dr. Fred van Eenennaam.