Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Digital Transformation in Healthcare

EYE Filmmuseum, Amsterdam
335 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

10 december 2013
14:00 uur
EYE Filmmuseum, Amsterdam
Atos
0

Nederland maakt zich op voor een grote transformatie van de gezondheidszorg.
De manier waarop wij de zorg in de toekomst zullen verlenen zal onherkenbaar veranderen. Deze transformatie krijgt vorm vanuit een aantal digitale ontwikkelingen die in rap tempo bij elkaar komen. Het gaat hier met name om de ontwikkelingen op de gebieden social collaboration, cloud, big data en smart mobility. De transformatie wordt een digitale; digital transformation. De impact is ons inziens vergelijkbaar met die van de komst van het internet. De belangrijkste vraag voor zorginstellingen is wat digital transformation betekent in termen van hun strategieën voor een duurzame concurrentiepositie, voor producten en diensten, voor hun patiënten en cliënten maar ook voor de medewerkers en de partners met wie ze samenwerken in zorgketens.

Het Client Innovation Forum is bedoeld voor beslissers en belangrijke beïnvloeders binnen zowel de cure als care om samen met ons over dit onderwerp te discussiëren. Voorafgaand aan deze discussie hebben wij een aantal sprekers uitgenodigd die inspirerende presentaties verzorgen.

Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen en van mening te zijn toch tot de doelgroep te behoren (beslissers en belangrijke beïnvloeders binnen zowel de cure als care), meld u zich dan hier aan.