Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Dilemma's rond DSM-5 in de dagelijkse praktijk!

Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
741 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

21 maart 2013
09:00 uur
Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
Discura.nl
026-4424440
€345,-

Of u er nu reikhalzend naar uitkijkt of u besluit juist niet de DSM-5 maar de ICD vanaf mei 2013 in uw instelling of praktijk in te voeren of dat u met kritiek en misprijzen, mopperend de dag van verschijning naderbij ziet komen: in alle gevallen doet de DSM-5 ertoe. U kunt er niet omheen als zorgverlener of manager in de zorg. Intussen is de DSM-5 ook van elke cliënt en patiënt en velen maken zich de tekst misschien nog sneller eigen dan u.

De beste voorbereiding op het gebruik van de DSM-5 in de dagelijkse praktijk wordt in Nederland en Vlaanderen geboden door het D!SCURA Congres op 21 maart 2013: Dilemma’s rond DSM-5 in de dagelijkse praktijk. Tijdens deze dag wordt u door een keur van grote sprekers niet alleen voorgelicht, maar ook ingelicht over ontwikkelingslijnen en geschiedenis van dit classificatiesysteem, over alle vernieuwingen en wijzigingen, over de psychologische, psychiatrische, financiële, juridische, sociaal-maatschappelijke en ethische aspecten. En niet te vergeten over het perspectief van de patiënt. U kunt met de experts die de dag verzorgen debatteren en u kunt bij hen terecht voor alle informatie. Het missen van deze dag brengt u tenminste een jaar op achterstand, dat kan en mag niet gebeuren, als u tenminste in de GGZ nog mee wilt tellen.