Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Klankborddiner

Kasteel Woerden, Woerden
309 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

18 maart 2013
Kasteel Woerden, Woerden
STG
info@stg.nl
0182601540

Klankborddiner toekomst gezondheidszorg

Klankborddiner 18 maart: Anders organiseren in een kantelperiode, hoe doe je dat?


In het transitiedenken wordt de huidige tijd neergezet als een kantelperiode waarin oude mechanismen niet meer werken en een nieuwe werkelijkheid zich aandient. Welke spelers vallen op als het gaat om anders organiseren en samenwerken in ziekenhuizen, GGZ (Martin de Heer, Interhealth), en ouderenzorg? En hoe gaan zij om met die nieuwe werkelijkheid?

 

Op 18 maart (18.00 - 21.30) krijgt u de kans om tijdens het klankborddiner met nieuwe spelers in gesprek te gaan. Koplopers die al in de toekomst werken en op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Hoe pakken zij dat aan? Uiteraard ontmoet u ook andere mensen uit het STG netwerk om mee in gesprek te gaan. Met elkaar geeft u het gesprek vorm.

 

Aanmelden kan nu al hier, het programma vindt u hier.