Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

MBA Proeflokaal Strategisch Management

TSM Business School, Enschede
216 Algemeen

Details evenement

21 maart 2013
18:00 uur
TSM Business School, Enschede
TSM Business School
info@tsm.nl
053 4898009
GRATIS

Op 21 maart organiseert TSM Business School een proefles Strategisch Management.

Op deze avond heb je de mogelijkheid om niet alleen informatie te krijgen over de Leergang Bedrijfskunde maar ook om te ervaren hoe deelname aan dit programma is. De proefles wordt verzorgd door Jeroen Kraaijenbrink. Jeroen Kraaijenbrink is kerndocent Strategisch Management binnen onze MBA.

Programma
18.00 – 18.30 uur Ontvangst met broodjes
18.30 – 18.45 uur Presentatie TSM programma`s
18.45 – 21.00 uur Proefles Strategisch Management

Waar en Wanneer
21 maart 2013 bij TSM Business School, Hengelosestraat 583 te Enschede.

Over het Proeflokaal: Hoe levensvatbaar is jouw individuele business model?
De huidige moeilijke economische tijden zijn een goede aanleiding om eens naar je individuele business model te kijken. Vragen die je jezelf daarbij kunt stellen zijn onder meer: Benut ik mijn competenties optimaal en profiteer ik hier voldoende van? Kan ik op een slimme manier nieuwe afnemers voor mijn producten of diensten vinden? En, is een vast dienstverband wel zo’n goed en toekomstbestendig business model? Tijdens dit proeflokaal houd je onder leiding van Jeroen Kraaijenbrink je eigen business model onder de loep en word je uitgedaagd om samen met andere deelnemers verbeterkansen te vinden.

Meer informatie over en aanmelden voor het MBA proeflokaal kan via deze link.