Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Zorg in eigen Hand

Kasteel Woerden, Woerden
376 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

18 maart 2013
14:00 uur
Kasteel Woerden, Woerden
STG
info@stg.nl
0182601540
500/440 + gratis introducé

Zorg in eigen Hand werksessie

‘Aansluiten bij opkomende burgerinitiatieven in de zorg’

 

Op maandag 18 maart 2013 van 14.00 tot 17.00 uur organiseert STG de werksessie Zorg in eigen Hand; aansluiten bij opkomende burgerinitiatieven. U verkent in deze werksessie de mogelijkheden die zorgorganisaties, gemeentes en zorgverzekeraars hebben om in te kunnen spelen op en aan te kunnen sluiten bij de opkomende burgerinitiatieven om met elkaar perspectieven en kansen te creëren richting de toekomst. Welke rol speelt u? U bent actief aan zet!

  

Op 18 maart brengt STG verschillende mensen samen die werken bij zorgorganisaties, gemeentes en zorgverzekeringen. Welke kansen en perspectieven zien zij in samenwerking met de burgerinitiatieven? Hoe pakken ze dat aan? Wat gaat er veranderen voor het aanbod van zorgorganisaties en wat zijn ontwikkelingen in beleid, zorgsector en samenleving die deze beweging ondersteunen? Wat kunnen verschillende partijen van elkaar leren richting de toekomst? En: wat werkt en wat beperkt?

 

Aanmelden kan direct via: http://www.stg.nl/page/764/aanmelden-zorg-in-eigen-hand-18-maart-2013.html