Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

'Cliënten waarderen, de Ouderenzorg in Amsterdam bekeken'

De Buitenhof, Nieuw Herlaer 2 , Amsterdam
160 Algemeen

Details evenement

18 april 2013
09:00 uur
De Buitenhof, Nieuw Herlaer 2 , Amsterdam
Publicarea & Clientenbelang Amsterdam
020-6386425
n.v.t.

Donderdag 18 april 2013: eindconferentie ‘Cliënten waarderen, de ouderenzorg in Amsterdam bekeken’ in woonzorgcentrum De Buitenhof, Amsterdam-Buitenveldert.

Op pad voor betere ouderenzorg

Donderdag 18 april vindt de eindconferentie plaats van het project 'Cliënten waarderen, de ouderenzorg in Amsterdam bekeken'. Het project maakt deel uit van de bestuursambitie Langdurige Ouderenzorg 2012-2014 van de gemeente Amsterdam, zorgverzekeraar Achmea, de zorgaanbieders en Cliëntenbelang Amsterdam.

De afgelopen maanden zijn cliënten, naasten, medewerkers en andere belanghebbenden actief betrokken bij het verhogen van de kwaliteit van leven in de ouderenzorg door middel van 20 zorgbezoeken en 5 zorgschouwen. Tijdens de eindconferentie op 18 april worden de resultaten van het project gepresenteerd, zal Eric van der Burg (portefeuillehouder Zorg in Amsterdam) de website clientenwaarderen.nl lanceren en vindt onder leiding van dagvoorzitter Tineke Abma (hoogleraar Cliëntparticipatie) een paneldiscussie plaats met o.a. bestuurders van verschillende  Amsterdamse zorgorganisaties.