Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Anders organiseren voor zorgmanagers

Het Koetshuis Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
829 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

11 april 2013
09:30 uur
Het Koetshuis Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
Zorgvisie
0786253892
349 abonees en 399 standaardprijs

Op donderdag 11 april 2013 organiseert Zorgvisie in het Koetshuis van de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen de jaarlijkse ‘Zorgmanager van het Jaar’ verkiezing en de verkiezing ‘Talent van het jaar’. Dit jaar wordt de verkiezing voorafgegaan door een uitgebreid congresprogramma over innovatie in zorgmanagement: Anders organiseren voor zorgmanagers.

Zorgmanagers maken moeilijke tijden door. Meer dan ooit tevoren liggen zorgkwaliteit en zorgkosten onder het vergrootglas van de politiek, van zorgverzekeraars en van de zorgconsument.  Om goed te blijven presteren is continue innovatie in de manier van organiseren noodzakelijk.

Tijdens het congres zal een keur aan inspirerende sprekers het onderwerp op zijn of haar manier behandelen. Er worden onderwerpen besproken zoals:

  • Hoe kun je innovatie stimuleren als zorgmanager? - Loek Winter, zorgondernemer en Hoogleraar Healthcare Entrepreneurship aan de Nyenrode Business Universiteit
  • Sociale innovatie - Henk Volberda, hoogleraar strategisch management en auteur van de bestseller Building the flexible firm
  • De uitdagingen van de ‘nieuwe zorgmanager’
  • Anders organiseren. Trends en ontwikkelingen op gebied van zorgmanagement
  • En in de namiddag en avond worden de prijzen Zorgmanager van het Jaar en Talent van het Jaar uitgereikt door juryvoorzitter André Rouvoet

Over de prijzen
Zorgmanager van het jaar 2013
De prijs is een begrip in de zorgwereld. Hij wordt jaarlijks uitgereikt aan de manager die een zichtbaar inhoudelijk, duurzaam en innovatief resultaat in de organisatie heeft bereikt. Eerdere winnaars zijn Lidy Hartemink, Eelco Damen, Emile Lohman, Greet Prins en Rob Dillman. De Zorgmanager van het Jaar zal de ING Excellence Trofee in ontvangst nemen.

Talent van het jaar 2013
Voor de vierde keer wordt ook de manager verkozen die zich Talent van het Jaar mag noemen. Deze prijs is bedoeld voor de jonge manager die zich heeft bewezen met een baanbrekend initiatief of onderscheidend is in aanpak of prestatie. De winnaar ontvangt de Zorgvisie Grow/Work Talent van het Jaar award.

Plaatsen voor het congres gevolgd door de uitreiking zijn beperkt beschikbaar, dus meld u op tijd aan.