Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

I-FourC in the cloud

Amsterdam, Telecity Group
185 Algemeen

Details evenement

10 april 2013
10:00 uur
Amsterdam, Telecity Group
I-FourC
info@i-fourc.com
0777501100
0,-

Veiligheid van uw data in the cloud

Fysieke veiligheid van belangrijke informatie is tastbaar, iedereen heeft er een beeld bij en heeft er zijn eigen ideeën over. Maar zodra informatie digitaal wordt opgeslagen is het ineens niet meer duidelijk. Wat gebeurt er nu precies met deze data? Is het veilig? Waarschijnlijk heeft u meer vragen dan antwoorden. TeleCity Group te Amsterdam is Europa’s toonaangevende provider van datacenters. Dit indrukwekkende datacenter geeft u een kijkje achter de schermen, dat wilt u toch niet missen? Dit vindt plaats op woensdag 10 april, Lees hier meer: www.i-fourc.nl/inthecloud