Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Maatschappelijke Markt 2013

Groenmarkt, Zutphen
215 Algemeen

Details evenement

20 april 2013
10:00 uur
Groenmarkt, Zutphen
Abvakabo/FNV
0653843615
0

Op zaterdag 20 april staat Stichting MetGezelschap met een kraam op de Maatschappelijke Markt 2013 op de Groenmarkt in Zutphen. Tijdens deze door Abvakabo/FNV georganiseerde markt zullen medewerkers van Stichting MetGezelschap folders uitdelen en geïnteresseerden informeren over de onderneming en haar dienstverlening. 

Naast Stichting MetGezelschap treft u op de markt ook kramen aan van andere maatschappelijk betrokken organisaties en politieke partijen. Zo zullen onder meer Sensire, PvdA, KiKa en de Alzheimer stichting vertegenwoordigd zijn.

Stichting MetGezelschap nodigt u van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand. Dit biedt u de mogelijkheid de stichting beter leren kennen en u bekend te maken met onze ideologie, dienstverlening en werkwijze. Wij kijken uit naar uw komst!