Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Nationaal Congres Active Ageing

Maaspoort Sports & Events, 's-Hertogenbosch
283 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

09 april 2013
09:00 uur
Maaspoort Sports & Events, 's-Hertogenbosch
Actorion Communicatie
adviseurs@actorion.nl
0264438287
150

De eerste editie van het nationaal congres Active Ageing 2013 vindt op dinsdag 9 april 2013 plaats in de Maaspoort in Den Bosch. <BEDRIJFSNAAM INVOEREN> heeft als één van de (hoofd)partners zijn naam aan dit congres verbonden, naast onder meer CZ, NOC*NSF, NISB, Philps, Unie KBO, ANBO, Yalp, Nijha en gastgemeente ‘s-Hertogenbosch en gastprovincie Noord-Brabant. Op Active Ageing 2013 gaan professionals met elkaar in gesprek om een antwoord te vinden op de vraag hoe we samen de mensen in Nederland gezonder oud kunnen laten worden.

 

Het congres krijgt een dagvullend programma met topsprekers (onder andere prof. dr. Erik Scherder, CZ bestuursvoorzitter Wim van der Meeren en Olga Commandeur), twee rondes van workshops en interactieve intermezzo’s. Op het kennisplein laten overheden, bedrijven en andere organisaties zien wat zij doen aan gezonder oud worden in Nederland. Belangrijke onderwerpen die de revue passeren zijn onder meer sport en bewegen, langer zelfstandig leven, duurzame inzetbaarheid van ouderen op de arbeidsmarkt, actieve deelname aan sociale netwerken vrijwilligerswerk en mantelzorg. Meer weten? Neem eens een kijkje op www.activeageing.nu. Hier vindt u ook het inschrijfformulier voor het congres.