Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Voorlichting over Parkinson

Diakonessenhuis, Prof. Lorentzlaan 76, Zeist
178 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

11 april 2013
14:30 uur
Diakonessenhuis, Prof. Lorentzlaan 76, Zeist
Diakonessenhuis Utrecht-Zeist-Doorn
info@diakhuis.nl
088 250 5000
Gratis

Op donderdag 11 april, de jaarlijkse Internationale dag tegen Parkinson, organiseert het Diakonessenhuis op locatie Zeist een voorlichtingsmiddag voor Parkinsonpatiënten en hun naasten. Bezoekers zijn van harte welkom voor informatie over de ziekte, de behandelmogelijkheden en praktische tips voor het dagelijks leven. Het Diakonessenhuis vindt het belangrijk om patiënten en hun naasten zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden en organiseert daarom deze middag.  Op deze manier wordt er extra aandacht gevraagd voor de ziekte van Parkinson. Daarnaast staan ontmoeting, contact met lotgenoten en het beantwoorden van vragen centraal. Belangstellenden zijn van harte welkom. U kunt zich aanmelden via evenementen@diakhuis.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 – 12.00 uur via telefoonnummer 088 250 5303. Meer informatie