Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Wie het weet, mag het zeggen...

Schouwburg Amphion, Doetinchem
214 Algemeen

Details evenement

15 april 2013
12:00 uur
Schouwburg Amphion, Doetinchem
Fatima Zorg
pr@fatimazorg.nl
0314696284
gratis

Ter ere van haar 50 jarig bestaan organiseert Fatima Zorg op maandag 15 april 2013 het jubileumcongres “Gehandicaptenzorg; Wie het weet mag het zeggen...” Bekende sprekers uit de zorg, de wetenschap en de politiek komen hun visie geven op verleden, heden en vooral de toekomst van de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om uw mening te ventileren en om uitgebreid te netwerken. U bent van harte welkom! Naar meer informatie of direct inschrijven: http://bit.ly/Vd6ZEm