Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshop Waardegedreven zorg

Huis de Salentein, Nijkerk
790 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

16 april 2013
16:00 uur
Huis de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
0346-574942
295

Waardegedreven zorg, waarin waarde slaat op de zorguitkomst voor de patiënt per uitgegeven euro die nodig is om de waarde toe te voegen. The Decision Institute behandelt in deze workshop de basisconcepten van waardegedreven zorg aan de hand van de ThedaCare Harvard business case van prof. dr. Michael Porter (auteur van de bestseller ‘Redefining Healthcare; creating value based competition and results). Naast aandacht voor waardegedreven zorg wordt ook stilgestaan bij de uitdagingen die horen bij het invoeren van een innovatieve manier van werken in de zorg. De sessie vindt plaats in een interactieve open setting onder leiding van Prof. dr. Fred van Eenennaam.