Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Converged Data Center Infrastructure

De Glazen Ruimte, Maarssen
187 Algemeen

Details evenement

14 mei 2013
12:00 uur
De Glazen Ruimte, Maarssen
DataLogix
030-7440710
0,00 (wel registratie)

Converged Data Center Infrastructure (CI) levert een IT-omgeving die snel aangepast kan worden om te blijven voldoen aan snel veranderende IT-behoeften. ICT wordt steeds belangrijker om de zorg optimaal te faciliteren. Converged Data Center Infrastructure helpt u de versnippering binnen uw IT omgeving te voorkomen. Tijdens de interactieve Lunch and Learn sessie van 14 mei presenteren wij u een schaalbare CI oplossing!

Door gebruik van Converged Data Center Infrastructure oplossingen krijgt u een IT omgeving die snel aangepast kan worden om te blijven doen aan de veranderende behoeften. Schaalbare Converged Data Center Infrastructure oplossingen helpt het wegnemen van de versnippering binnen uw IT omgeving.

"Met haar converged oplossingen slaagt Hitachi er als eerste in niet alleen de techniek op prachtige wijze te combineren, maar vooral het beheer zo te vereenvoudigen dat je met een paar muisklikken klaar bent. Bij andere converged oplossingen neemt de complexiteit vaak toe, hier juist af. Een prachtig fundament voor de (private) cloud oplossing binnen de zorg."

Meer informatie & programma: http://datalogix.nl/evenementen/evenementen-overzicht/lunch-and-learn-converged-datacenter-infrastructure