Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Digitaal opleiden in de VVT-sector

IJsselstein (UT)
394 Algemeen

Details evenement

30 mei 2013
10:00 uur
IJsselstein (UT)
The Competence Group (TCG)
info@zorgleren.nl
(030) 256 56 25
Vrij toegang

Zorg Leren Netwerk: Bijeenkomst 'Digitaal opleiden in de VVT-sector'

In 2012 heeft een aantal VVT-instellingen succesvolle (financiële) resultaten behaald met digitaal opleiden, zoals reductie van opleidingskosten en verlettijd. Ook zijn hoge investeringen in nieuwe digitale opleidingen voorkomen door deze opleidingen gezamenlijk, op kostenbesparende te ontwikkelen.

Succes delen
Het landelijke e-learning-netwerk Zorg Leren wil dit succes graag delen met andere VVT-instellingen. Deze bijeenkomst is een must voor directies en managers HRM, P&O en/of Opleidingen binnen VVT-instellingen (gemiddelde bezoekerswaardering: 8,3!). De organisatie is in handen van The Competence Group (TCG).

Meer informatie en aanmelden
Kijk op de website van The Competence Group (TCG), de uitvoerende organisatie van het Zorg Leren Netwerk. Aanmelden via het online inschrijfformulier.