Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

MBA Proeflokaal Project Management (GRATIS)

De Hamermolen, Ughelen
283 Algemeen

Details evenement

16 mei 2013
18:00 uur
De Hamermolen, Ughelen
TSM Business School
info@tsm.nl
053 4898009
GRATIS

MBA proeflokaal projectmanagement

Op 16 mei organiseert TSM Business School een proefles Projectmanagement.

Op deze avond heb je de mogelijkheid om niet alleen informatie te krijgen over de Leergang Bedrijfskunde maar ook om te ervaren hoe deelname aan dit programma is. De proefles wordt verzorgd door Harrie Brakel. Harrie Brakel is een van onze kerndocenten Projectmanagement.


Programma
18.00 – 18.30 uur Ontvangst met broodjes
18.30 – 18.45 uur Presentatie TSM programma`s
18.45 – 21.00 uur Proefles Projectmanagement

Waar en Wanneer
16 mei 2013 bij de Hamermolen, Hoenderloseweg 155 te Ugchelen(Route).

Over het Proeflokaal
In de huidige turbulente markt is het belangrijk om de bedrijfsprocessen van je organisatie op orde te hebben. De ontwikkelingen in de markt gaan snel; technische mogelijkheden breiden zich in onvoorstelbaar tempo uit, nieuwe wetten en regelgevingen dienen zich aan, vraag en aanbod veranderen en zelfs totaal nieuwe marktsegmenten ontstaan. Al deze veranderingen bieden ongekende mogelijkheden, maar inherent hieraan brengen ze ook risico’s met zich mee en het werk wordt ook nog eens steeds complexer.

In deze veranderende en complexe omgeving wordt een steeds groter deel van de taken en beleidsdoelstellingen door middel van projecten gerealiseerd. En ontstaan er vaker ‘eenmalige’ samenwerkingsverbanden om gezamenlijk projecten uit te voeren. Om met andere partijen succesvol te kunnen samenwerken, worden steeds hogere eisen gesteld aan de manier waarop de projecten worden uitgevoerd en beheerst. Deze dynamiek vereist van mensen een flexibel gedrag en een groter bewustzijn van de functie, de rol die men heeft en de daarbij behorende competenties en vaardigheden.

Deze proefles is bedoeld om inzicht te geven op welke wijze er tegen dit soort veranderingen wordt aangekeken en natuurlijk hoe je hier vanuit jouw rol invloed op kunt uitoefenen.

Meer informatie over en aanmelden voor het MBA proeflokaal kan via deze link.