Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshop 'Rol van de eerstelijn'

Huis de Salentein, Nijkerk
275 Algemeen

Details evenement

28 mei 2013
16:00 uur
Huis de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
0346 574942
295

Workshop ‘De rol van de eerste lijn’
De eerstelijn speelt een pivotale rol, terwijl huisartsen slechts 6% van de kosten uit de basisverzekering voor hun rekening nemen. Steeds meer complexe patiënten worden teruggeplaatst naar de eerstelijn. Hoe kan de eerstelijnszorg zijn toegevoegde waarde voor patiënten garanderen en verbeteren terwijl kosten beperkt moeten blijven?

Voor een antwoord op deze vraag combineren we de Harvard Business case ‘The Joslin Diabetes Center’ en het nieuwste artikel van prof. Michael Porter (Harvard Business School) ‘Redefining primary care’. 

Aanmelden & meer informatie
U kunt zich aanmelden voor de workshop via onze website, of een e-mail te sturen naar k.whitburn@thedecisioninstitute.org. Meer informatie over deze Clinical Management Workshop vindt u in de brochure in de bijlage. Meer achtergrond informatie is te vinden via Value Based Healthcare Center–Europe, website: www.vbhc.eu.

Wij stellen ook graag een opleidingsprogramma op maat voor u samen uit ons uitgebreide aanbod, tegen een aantrekkelijk tarief. Een inhouse sessie voor u en uw collega’s behoort ook tot de mogelijkheden.