Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Zelforganisatie in de Zorg - Zelfzorg

Wereldmuseum, Rotterdam, Rotterdam
1595 Algemeen

Details evenement

30 mei 2013
09:30 uur
Wereldmuseum, Rotterdam, Rotterdam
Stichting Zelforganisatie
info@z11org.nl
0104049444
99 euro

Op 30 mei a.s. organiseert Stichting Zelforganisatie samen met MOVISIE een congres over zelfzorg in het Wereldmuseum te Rotterdam. Zelfzorg past bij de behoefte van mensen om meer regie te voeren over hun eigen gezondheid en tijdig passende hulp in te schakelen. Dit kan ook flinke besparingen opleveren. Je hoort van inspirerende sprekers welke ervaring zij hebben met zelfzorg, wat erbij komt kijken aan gedrag, vaardigheden en ICT en wat het kan opleveren. 

Het programma
Keynote speaker is prof. Rudi Westendorp, directeur Leyden Academy on Vitality and Ageing, die de resultaten presenteert van een groot veldonderzoek naar ouderenzorg in de toekomst. Daarnaast zijn er talloze voorbeelden van zelfzorg in de praktijk en is er volop gelegenheid tot netwerken. Kijk voor het actuele programma op onze website.