Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Apps4Health

Congrescentrum The Strip - High Tech Campus, Eindhoven
904 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

19 juni 2013
10:00 uur
Congrescentrum The Strip - High Tech Campus, Eindhoven
MedicalPHIT
info@phit.nl
030 82 000 70
325 euro ex BTW

Op woensdag 19 juni a.s. organiseert MedicalPHIT voor de derde maal het congres Apps4Health. Deze dag verkennen we het gebruik van Apps en mobiele toepassingen in de Zorg onder leiding van Bart Timmers. Hij is niet alleen huisarts, maar ook een enthousiast App-gebruiker èn App-voorschrijver.

Hoofdthema’s zijn: ervaringen met het gebruik van Apps, van idee tot App en de volgende generatie Apps. Op de ‘interactieve App store floor’ zijn de top 10 Apps te bewonderen en in een aantal workshops kan het publiek kennis maken met de introductie en ontwikkeling van Apps.

Ook dit jaar reiken we de Health App Award uit aan de beste App in de Zorg.  MedicalPHIT organiseert deze verkiezing in samenwerking met Artsennet.nl.