Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Diploma Predictive Profiling (CSP)

t/m 12-07-2013 - Walter Maashuis, Bilthoven
204 Algemeen

Details evenement

14 juni - 12 juli 2013
09:00 uur
Walter Maashuis, Bilthoven
OrcaSecure
info@orcasecure.org
030-7670076
1990

Predictive Profiling is de unieke benadering van beveiliging wat zich richt op de tegenstander en zijn werkwijze. De methodiek is nagenoeg op iedere organisatie toepasbaar en op nagenoeg ieder beveiligingssysteem.  

Werken vanuit de methodiek van Predictive Profiling maakt het mogelijk om voorbereidende criminele of terroristische handelingen te herkennen en met de juiste vervolgstappen het op handen zijnde incident, en daarmee veel schade voor uw organisatie, te voorkomen. Waar de traditionele beveiligingsorganisatie veelal reageert op incidenten, worden met proactief beveiligen volgens de methodiek van Predictive Profiling daadwerkelijk incidenten voorkomen en kosten bespaard.

Het resultaat van de leergang

Gedurende vijf dagen wordt u meegenomen in de kunst van proactief beveiligen: het antwoord op incidenten waarop geen reactie mogelijk is. Aan het eind van de leergang bent u in staat om 

- het proactieve beveiligingsproces binnen uw organisatie te implementeren.
- aan de hand van een dreigingsanalyse, de modus operandi voor uw organisatie te
  definiëren.
- om proactieve procedures te ontwikkelen. Na implementatie zijn de 
  beveiligingsmedewerkers binnen de organisatie in staat om een
  dreigingsassessment uit te voeren, waardoor vroegtijdig dreigingen worden 
  herkend, en actie wordt ondernomen tegen de dreiging.

Met het Diploma Predictive Profiling heeft u voldoende kennis om vervolgens aan de slag te gaan met de praktijkopdracht welke afgenomen wordt door het examenbureau IBEX te Maarn. Na afronding van de praktijkopdracht kunt u zich inschrijven in het Register Certified Security Profiler (CSP) van de Stichting N'Lloyd.