Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass Uitkomstindicatoren

Huis de Salentein, Nijkerk
444 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

26 juni 2013
15:15 uur
Huis de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
+31 (0)346574942
295

Patiënten, verzekeraars, beleidsmakers én medisch specialisten hebben behoefte aan inzicht in uitkomsten van zorgverlening. Als Europees partner van Professor Michael Porter (Harvard
Business School) hebben we waardegedreven zorg concepten ontwikkeld tot een praktische methodiek. In 2012 heeft dit geresulteerd in de presentatie van uitkomstenboeken voor de meest voorkomende hartaandoeningen, kransslagaderlijden en boezemfibrilleren. Voor andere  hartaandoeningen worden uitkomstindicatoren ontwikkeld binnen de Stichting Meetbaar Beter. Leer over het gebruik van uitkomstindicatoren als stuurinformatie en tool voor dialoog voor medische samenwerking binnen uw organisatie. Op welke manier kunt u in de praktijk uitkomsten van zorg meetbaar maken?

Aanmelden & meer informatie Klik hier om u aan te melden
Deze masterclass maakt deel uit van onze Masterclasses Value Based Health Care. In één namiddag meer inzicht in optimalisatie van uw zorgverlening door toepassing van waardegedreven zorg concepten. Tijdens deze interactieve middag ligt de nadruk ligt op de implementatie van zorginnovatie en het leren van de ervaringen van deelnemers met verschillende achtergronden.

U kunt zich aanmelden voor de workshop door het online aanmeldingsformulier in te vullen, of een e-mail te sturen naar dr. Maike van der Waal.